NASA yayınladı Dünya şokta!



NASA'nın uzun zamandır Mars'tan fotoğraflar gönderen robotu Curiosity'nin Dünya'ya geçtiği son fotoğraflardan biri daha internette yayınlanınca büyük tartışmalara sebep oldu.


Fotoğrafın en dikkat çekici özelliği, sol kısmında yer alan ve parlayan bir ışık... İnternette birçok kullanıcı tarafından paylaşılan fotoğraflar için kullanıcılar "NASA yine yakalandı." , "NASA'nın Mars'ta hayat olduğunu gizlediğinin bir kanıtı daha" şeklinde yorumlara sebep oldu.

Bilindiği üzre, NASA robotlarının daha önce de Mars'tan gönderdiği fotoğraflarda bir fare, bir taşın üzerinde dinlenen bir Mars'lı insan ve ölü bir canlıya ait omurga iskeleti görülmüştü. NASA söz konusu bu fotoğraflara pek de kale alınmayacak açıklamalarda buluduğu gibi bu son fotoğrafa da açıklama yaptı.

NASA 'dan yapılan açıklamada, her hafta bu tip fotoğraflarla karşılaştıklarını belirten NASA yetkilileri, bu ışığın kayaya vuran kozmik bir ışık olabileceği veya Güneş 'ten gelen ışığın kırılmasıyla böylesi bir görüntünün ortaya çıkabileceğine dikkat çekildi.

| Space Explorer

NASA yayınladı Dünya şokta!


Fotoğrafın NSA'nın resmi sitesindeki aslını görmek için buraya  tıklayın...




Uzay ve dünya dışı yaşam konularında birbirinden dikkat çekici yayınlar www.SpaceExplorer.TV sitemizde

0 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.