Yine Rusya, yine UFO! Bu sefer meteoru değil uzaya uydu taşıyan roketi vurdu

Baykonut Uzay Üssü, Gerçek UFO görüntüleri, Meteoru parçalayan UFO, Proton füzeleri, Proton M, Rusya, UFO, Videolar,

Cuma gecesi Baykonut Uzay Üssü’nden fırlatılan Proton-M taşıyıcı füzesi hiç beklenmedik şekilde düştü. Bir süre sonra meydana çıkan ayrıntılar ise daha önce Rusya'ya düşmekte iken son anda havada bir UFO tarafından parçalanan meteoru hatırlattı.


Proton-M taşıyıcı füze hesaplanan zaman olan Moskova saatiyle 01:42’de fırlatıldı. Uzay aracı Express AM4R Rusya’nın 2006-2015 yılları arasındaki Federal Uzay Proğramı kapsamında Avrupa şirketi EADS Astrium tarafından yapılmıştı.



Füze riskli süreyi aşmış, yetkililer rahatlamış ve koltuklarına yaslanmıştı ki beklenmedik şekilde roket ile taşıdığı uydu birbirlerinden ayrıldı. Daha sonra her ikisi de düştü. Meydana çıkan video görüntüleri ise daha önce Rusya'ya düşmekte iken son anda havada bir UFO tarafından parçalanan meteoru hatırlattı. Zira bu roketin havada parçalanması da aynı meteorun havada parçalanışı gibi. 


Görüntülerde rokete doğru hızla gelip çarpan, patlamaya sebep olan ve buna rağmen kendisi zarar görmeden uzaklaşan bir UFO görülüyor. Meteor hadisesinde de olay yerine yakın kişiler tarafından çekilen görüntülerde, düşmesine çok az bir süre kala bir UFO'nun arkadan meteora yetiştiği, bir füze ya da ışın göndermediği, kendisi çarparak meteoru parçaladığı, buna rağmen hiçbir zarar görmediği ve düşmediği, kısa bir mesafe daha ilerleyerek bir an için yavaşladığı ve sonra dünya üzerinde hiçbir devletin elinde olmayan korkunç bir hızla uzaklaştığı görülmüştü. Bu görüntüler de Rus kamuoyunda meteorun Rus Hava Kuvvetleri tarafından vurulduğu şeklinde yorumlanmış daha sonra ise bilinen hiçbir füzenin bu kadar yüksek bir hızda düşmekte olan koca bir meteora arkasından yetişemeyeceği, yetişip çarpsa bile meteoru parçaladıktan sonra kendisinin zarar görmemesinin mümkün olamayacağı ve bütün bunlardan sonra o hızda uzaklaşamayacağı pek çok tartışmacı tarafından kabul edilmek zorunda kalmıştı. 




İşte Rus Proton M füzesini taşığı Rus uydusu ile birlikte düşüren UFO'nun görüntüleri:





Rusya'nın Ural bölgesine 2013 yılında düşen meteoru havada parçalayan UFO'nun görüntüsü:





Uzay ve dünya dışı yaşam konularında birbirinden dikkat çekici yayınlar www.SpaceExplorer.TV sitemizde

0 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.