İran: ABD'yi uzaylılar yönetiyor

hitler, nazilerin ve uzaylılar, nazilerin ufoları, iran, abd, uzayda hayat var mı,  nsa, mars'ta hayat var mı, teknoloji ve uzaylılar, elektronik ve uzaylılar, dünya dışı yaşam,


İran'ın yarı resmi Fars haber ajansı, ABD'nin 1945'ten bu yana gizlice uzaylılar tarafından yönetildiğini iddia etti. Snowden belgelerine dayandırılan haberde, eskiden Naziler ve Hitler'e destek veren uzaylıların artık Obama'yı 'kukla' olarak kullandığı öne sürüldü.

İran’ın yarı resmi Fars haber ajansı, pazar günü yayımladığı haberde, ‘ ABD ’nin 1945’ten bu yana gölge bir hükümet tarafından yönetildiğini’ iddia etti. İşin daha da ilginci haberde bu gölge hükümette ‘uzaylıların yer aldığının’ öne sürülmesiydi. Habere före, merkezi Nevada’da olduğu iddia edilen bu ‘gölge hükümet’ daha önceden de Naziler tarafından yönetiliyordu. İddialara kanıt olarak 2. Dünya Savaşı’nın sonuna doğru Adolf Hitler liderliğindeki Nazi Almanyası’nın yüzlerce denizaltı inşa etmesiydi. Habere göre, uzaylıların teknoloji konusunda yardım etmesi sonucunda Naziler bu başarıyı sağlamıştı.

Haberde, ABD Ulusal Güvenlik Dairesi’nin (NSA) tartışmalı programlarının da ‘uzaylılar için dünyadaki varlıklarını gizlemeye ve küresel hakimiyet kurma amaçlı gizli gündemlerini uygulamaya hizmet eden bir araç olduğu’ öne sürüldü.


ESKİ BAKAN DOĞRULADI


Devamını sadece abonelerimiz okuyabilirler. Abone iseniz devamını okumak için buraya tıklayınız. Abone olmak için buraya tıklayınız.



Uzay ve dünya dışı yaşam konularında birbirinden dikkat çekici yayınlar www.SpaceExplorer.TV sitemizde

0 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.